Политика конкретним делима, а не отрцаним фразама

Откривање споменика Стефану Немањи, Бања Лука 10.10.2014.

Откривање споменика Стефану Немањи, Бања Лука 10.10.2014.

Недавно сам био домаћин високој делегацији Националног фронта из Француске, странке која је сада предводник нове европске политике. Политике која тражи да НАТО оде из Европе, а да се европским народима и државама врати суверенитет. Политике која захтева да се Русија под хитно укључи у све политичке, економске и безбедносне токове старог континета. Политике која Косово види у Србији, а Србе гледа као симбол борбе за слободу.

Ту делегацију сам одвео у Бањалуку да тамо на лицу места подрже Републику Српску, а на крају посете сам им у Храму Св. Саве поклонио икону Св. Јелене Анжујске чиме сам хтео да им покажем да смо ми Срби део европске цивилизације и да имамо корене дубоке колико и Французи, Немци, Руси.

У овим конкретним делима можете видети највећи део вредности за коју се залажем и по којима живим. Политику водим делима, а не отрцаним фразама и лажним заклињањима јер само од делатне политике српство и Србија имају корист.

Мирослав Паровић,
председник Треће Србије

 

Живим и залажем се за исте оне вредности на основу којих сам као студент Факултета техничких наука са колегама организовао трибине схватајући да само активно делање може довести до позитивних друштвених промена.  Данас из угла неког ко комплетније и шире сагледава политичке процесе.

Живим и залажем се за исте оне вредности на основу којих сам као студент Факултета техничких наука са колегама организовао трибине схватајући да само активно делање може довести до позитивних друштвених промена. Данас из угла неког ко комплетније и шире сагледава политичке процесе.

 

Претрага
Exact matches only
">
">
">
">
По чланцима
По странама
Пресловљавање
Аутор
Аутор
Конкретно речено
"Mолим све политичке странке да поступе попут нас и да из својих редова избаце кукољ, односно све оне који се бахато понашају, баве уценама и поткупљивањима, како би упристојили политичку сцену у Србији."
Календар
novembar 2018.
P U S Č P S N
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930